Friday, May 29, 2009

Nieuwe Kamer


:: continue>

Friday, May 22, 2009

Nét echt

Promo/cover idee voor 'Lege Ogen'. Waar het over gaat? Dat ga ik lekkah nie zeggah! Maar iemand met een oplettend oog kan al een hint vinden in dit plaatje :-)

Nu weer terug naar de korte verhaaltjes!

:: continue>

Wednesday, May 20, 2009

Promo voor Lege Ogen

Heeeeeeeel veel mensjes tekenen! Het hele blad moet vol. Pff... Moeder, hoe ver nog?

Overigens is Lege Ogen de (werk)titel voor een verzameling verhalen die ik van de week bedacht. Het uiteindelijke werk is nu nog toekomstmuziek, maar ik wil deze plaat alvast afhebben. Doet me vast goed.

:: continue>

Tuesday, May 19, 2009

Luxe pulp & cuteness overdosis

Tja... Als ze in Nederland niet antwoorden, dan maar naar onze cultureel verantwoorde zuiderburen; die beantwoorden hun mailtjes namelijk wél! Pulp Deluxe is een online Vlaams striptijdschrift dat al een aantal jaren bezig is met aanstormend talent in de gaten te houden. En binnenkort gaan ze ook Lichtvervuiling plaatsen – YEEEEEEY! 

Ik mocht meteen een zelfportret voor mijn profiel op hun site maken en, als je ziet dat alle andere auteurs hun tekenkunsten hiervoor gebruiken, dan kan ik natuurlijk niet met mijn designer/slash/model foto aankomen. Nee, ik ben liever schattig en heb gewoon speelgoed ruimtescheepjes om m'n hoofd vliegen. Zo ben ik nu eenmaal. Jeweettoch!

:: continue>

Tuesday, May 12, 2009

Vieze dikke mannetjes

Schets voor een nieuw verhaal, getiteld 'Brandpunt'.
 
Nee, het is niet het verhaal met de duif die opgevroten wordt door een kat! Die komt ook nog, maar af en toe wil je gewoon van alles tegelijk doen. 
Brandpunt heeft echter wél: mieren die in de fik worden gezet, kikkervisjes en waterkevers, glibberige dikkopmannetjes en een verborgen gehouden liefde!

(Dat klinkt gelijk een stuk interessanter dan "duif die opgevroten wordt door een kat", vinden jullie niet?)


:: continue>

Wednesday, May 6, 2009

"Bad Sun" (ofwel: "Ik? Tijd over?")

Ik liep tegen wat moeilijkheden aan in mijn laatste storyboard en dus zocht ik mijn heil in het maken van deze 3D illustratie. Hoezo, tijd te veel? Maar goed, hij's af; nu weer terug aan het werk!

(klik op het plaatje voor supersize beeld!)

:: continue>