Tuesday, June 8, 2010

Plaatjes en alles

Precipice
Het is hier op mijn blog een beetje rustig, want ik ben de afgelopen weken druk bezig geweest met het opzetten van een 3D illustratie portfolio, met het vooruitzicht daar de markt mee op te kunnen. Wel jammer dat Week hierdoor even blijft liggen. Die krijgt gauw genoeg weer aandacht. Ik hoef er immers nog maar 5/6 pagina's van uit te tekenen.

Ondertussen heb ik vanochtend mijn inzending (zie hierboven) voor het Book of Dreams project afgerond! Met dit project, geïnitieerd door Roger Omar, worden 200 kinderdromen uit Spanje, Brazilië en Mexico verbeeld door een internationale groep illustratoren, waaronder mijn maatjes Mark Verhaagen en Rob Kemerink. Uiteindelijk zal alles worden gebundeld in een boek, maar voor die tijd kunnen jullie de inzendingen zien in deze flickr set (click! click! click!).

Island Still Life No.4

En voor de liefhebbers: in de nieuwe Zone5300 wordt (kort) aandacht gegeven aan de afgelopen Benelux Beeldverhalen Prijs! Let op quotes van: Robert van Raffe, Jan Cleijne & Jantiene de Kroon, en ondergetekende én een schattige foto van mezelf en mijn mams, met wie ik een voorliefde voor roze garderobe deel.

0 comments:

Post a Comment