Tuesday, December 28, 2010

"Christmas is cancelled!"


Terwijl ik in alle stilte doorwerk aan een aantal illustraties voor een aankomende expositie in januari, leek een kleine onderbreking me welverdiend.

Ik ben nog niet helemaal bijgekomen van het bizarre Dickensiaanse verhaal van de afgelopen Doctor Who Kerstspecial 'A Christmas Carol'; vliegende haaien, een uit de schoorsteen vallende Doctor ("Christmas Eve on a rooftop, saw a chimney, my whole brain just went: "What the hell!"), Amy en Rory in hun politie en Romeinen outfit en een off-screen Marilyn Monroe... En dat alles in een krappe 60 minuten. Pfew...!

De après-eindaftiteling leader van het aankomende seizoen belooft weer veel lekkers: papieren monsters, Nazi's, de Ood, nóg meer River Song, én blijkbaar speelt de mysterieuze TARDIS uit de luchtige aflevering 'The Lodger' een grotere rol.

Matt Smith heeft mijn hart nog steeds gestolen met zijn slungelige interpretatie van de semi-onsterfelijke buitenaardse tijdreiziger en, helemaal leuk, na de fez mag straks ook de Stetson cowboyhoed zich tot de Doctors garderobe rekenen. Een aantal mensen achter Wikipedia is in ieder geval fan:


Het nieuwe jaar kan niet snel genoeg beginnen. En tot die tijd: nog fijne feestdagen!

1 comments:

Florian Schroiff said...

Eef en ik vonden al dat de illustratie die we van jou hebben gekregen goed in de wereld van deze Dr Who aflevering zou passen.

Post a Comment